Intan Shahira.
Anniversary
27 Dec 2012 , 0 Comment

So Hai and Assalamualaikum . Hm semua orang mesti suka tarikh cantik kan ? Tak semestinya perempuan je suka yang suka tarikh tarikh cantik ni , lelaki pun mesti ada jugak yang suka . Thats why aku mention semua orang . And sebab ni jugak lah masing masing dok sebok terkejar kejar tarikh cantik untuk dijadikan tarikh keramat . Hewhew . Its can be 7.8.9 , 10.11.12 , 9.9.9 , 10.10.10 , 11.11.11 , 12.12.12 . Kalau ada  lah bulan 13 , mesti ada yang akan pilih tarikh 13.13.13 and so on . Kan ?

And and and and , aku salah seorang perempuan yang tak terkecuali sukakan tarikh tarikh cantik macamni . Kenapa nak bazirkan tarikh yang cuma datang sekali tu . Tak gitu ke ? Kalau tarikh cantik , tak salah kan kalau kita nak create satu momment yang cantik jugak . Kan kan ? Hm , aku pulak pilih tarikh cantik sebab senang diingat . Tak salah pun kan , Lagi lagi bila kita pilih tarikh cantik tu untuk relationship . Konon nak sambut Anni lah kata kan . 

Tapi actually , semua tu cuma the best way for perempuan untuk tunjuk how they appriciate the relationship . Masing masing ada cara sendiri . Maybe ada yang kata tu klise or tipical perempuan . Boo . Haih so what ? Kau reti respect cara orang tak ? Kutuk buatape seh . Hm sebenarnya aku mula takut pada Anniversary . Tak lah kata Anniversary setahun or apa . Monthsary je kot . Tapi bila tiba anni je , mula ada something yang tak kena . Siap berpakej dengan masalah & salah faham . And aku pun mula takut pada relationship . Takut apa yang dirancang , takkan menjadi ;)

Semua indah dihadapan . Tapi adakah akan indah bila di penghujung ? Takdir .

Kbye Assalamualaikum . 

Chahigha.

I believe in being strong when everything seems to be wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe is tomorrow is another day. And i believe in miracles. Bye.

Follow Dashboard

Tagboard.





Skin Made By : HafizZulkafly. Others xx.