Intan Shahira.
Dia Kawan Saya :)
19 Dec 2012 , 0 Comment

Assalamualaikum ? Hai hai hai and hai . Today im talking about dia kawan saya ? Siape ? Rafidah Sabri is Kawan aku . Dia kawan baik aku . Kawan baik yang macam mana ? Kawan baik yang kalau dia takda , aku taktahu apa aku akan jadi harini . Kawan baik yang macam mana ? Kawan baik yang kalau aku tak kenal dia , aku taktahu aku jadi perempuan macam mana . Kawan baik yang macam mana ? Kawan baik yang baiklah. Dah kata kawan baik. Jangan banyak tanya. 

Aku sayang kau . Sebab apa ? Sebab... Sebab kau kawan aku yang paling baik , Bila aku susah , aku tak cari orang lain untuk tolong aku . Aku cari kau . Sebab kau kawan aku yang paling hebat . Waktu aku rasa aku is manusia yang paling bangang plus bodoh sikit , aku nak transfer bangang tu aku tak cari orang lain . Aku cari kau . Sebab kau kawan aku paling supportive , Bila aku bagitahu apa yang aku nak and semua orang like 'ewww' , aku tak cari orang lain untuk support aku . Aku cari kau . 

Sebab kau kawan aku yang paling memahami . Bila aku ada masalah yang aku sendiri tak tahu macam mana nak settle kan , aku tak cari orang lain untuk bantu . Aku cari kau . Sebab kau kawan aku yang sentiasa ada dengan aku . Bila aku kecewa aku sedih , aku tak cari orang lain untuk bahagiakan aku . Aku cari kau . Sebab kau kawan aku yang sangat sangat sekepala . Bila aku dah takda idea untuk cari sesuatu yang baru , Aku tak cari orang lain untuk kasi aku ilham . Aku cari kau . 

Sebab kau kawan luar dalam zahir batin . Bila ada orang kutuk and hina aku dekat belakang , aku tak cerita dekat orang lain . Aku cari kau . Sebab kau kawan yang kuat melayan . Bila otak gila gila aku keluar , aku tak cari orang lain dulu . Aku cari kau .  Sebab kau kawan dunia akhirat aku . Bila aku sedih gembira bahagia kecewa , aku tak perlukan orang lain disisi aku . Aku cari kau . Sebab kau kawan yang sentiasa bagi aku ketenangan . Bila aku menangis , aku tak luahkan dekat orang lain . Aku cari kau . 

Nampak kan macam mana bermakna nya kau untuk aku ? Macam mana beruntung nya aku ada kawan macam kau ? Mwehehe . Yes , I do love her so much . Kau berani kutuk dia ? Aku berani angkat kayu . Kau berani ugut dia ? Aku berani senseng baju . Kau berani cari masalah dengan dia ? Aku comfirm cari kau . Sampai lubang cacing pun aku cari . Motif update pasal dia is ! Dia kawan paling istimewa aku pernah ada . Aku terima dia as kawan aku seadanya . Buruk dia , cantik dia , sikap dia , semua aku terima . Ehem, Eada sayanggg , Iloveyou k ;*

"If anyone travels on a road in search of knowledge, Allah will cause him to travel on one of the roads of Paradise." - Prophet Muhammad S.A.W

kbye

Chahigha.

I believe in being strong when everything seems to be wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe is tomorrow is another day. And i believe in miracles. Bye.

Follow Dashboard

Tagboard.





Skin Made By : HafizZulkafly. Others xx.