Intan Shahira.
I hate this feeling ;/
15 Dec 2012 , 0 Comment

Hai and Assalamualaikum. Look? New skin! This is cool. Thankyou to Nur Syamimi for editing this blog. So pretty , cool , awesome and sure aku memang tak pandai nak edit macamni. Haha. Loveyoumuch Mimi. And yeah , how are you guys ? Me ? Alhamdulillah fine. Keadaan semakin membaik. Auww. And And my life was fine. My school holiday was quite bored sebab tak pergi mana mana. What ? My mom was very busy with her work. But sokay hihi ;*

So back to the topic, Korang pernah rasa broken heart ? Broken heart terlalu sangat sangat sakit. Kan ? Jangan tipu cakap tak sakit . Oh i mean bukan sakit kaki , ofcourse lah your heart yang sakit . An an ? And! Benda tu yang aku tengah rasa sekarang . Sakit . Memang sakit . Tapi apa boleh buat ? Benda tu jugak yang aku kena hadap tiap hari . Even sakit hati, aku kena jugak senyum . Oh oh, fake smile for fake happiness . Jangan dilayan sangat sakit hati tu, Lama lama makan diri * ayat mama * Auch ? ._.

But , kadang kadang aku rasa sakit hati ni memang dah makan diri aku. Ramai yang cakap aku selalu sangat tipu diri sendiri. Aku happykan orang lain sampai lupa nak happykan diri sendiri. Aku jaga hati org lain sampai hati aku sendiri tak terjaga. Aku ketawa setiap hari, tapi hati aku sendiri menangis. Teruk kan aku? Tak reti jaga hati sendiri. Tapi peduli ? Yang penting family aku, kawan kawan aku happy! Itu yang paling penting. Diaorang happy , mean aku pun happy. Takda benda yang buat aku menangis except ! Broken heart ni. Sejuta kali aku describe pun, aku takkan boleh nak terangkan sakit nya macam mana. Kan :')

Anw , Cough aku macam makin teruk , macam makin baik. Kadang kadang okay and kadang kadang tak. But, biasalah.. lama lama nanti comfirm okay kan. Pray for my health bebeh ;*

So Gtg now, Byeee peops ;D
Chahigha.

I believe in being strong when everything seems to be wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe is tomorrow is another day. And i believe in miracles. Bye.

Follow Dashboard

Tagboard.





Skin Made By : HafizZulkafly. Others xx.