Intan Shahira.
Wink Wink Giveaway by Humai & Najwa
23 Dec 2012 , 2 Comment

Hai and Assalamualaikum . Hai hai hai . Salam Sejahtera Salam Satu Malaysia . How are you ? Im fine , Alhamdulillah . Semua okay so far . Family ? Okay with it . Always . And this week quite busy because kena start cari barang barang sekolah and one more week nak naik sekolah dah . Eh sumpah eksaited and sumpah tipu . Tak puas lagi cuti . Parapapapapa today , hari pertama dalam sejarah sejak lahirnya blog ini ke dunia , aku join giveaway . Wow gitu . Join sebab macam best . Nampak awesome lah giveaway ni :')

This is my favourite pictures ;




Done like and following all sponsor . Sponsornya serious ramai . Sure tak rugi kalau join . Giveaway ni nampaknya gempak . Hewhew . Eksaited nyah nak join . Hm , nak tag ke tak nak , nak tag ke tak nak . Tag lah , Eira tag Natasha Izzaty and Nur Syamimi . Siapa yang di tag and for siapa siapa yang nak join, Sila tekan banner di atas untuk turut serta . Ohye , Oleh kerana ni first time dalam sejarah hidupnya blog ni aku join giveaway , hopefully dapat menang . Boleh lah rasa bangga sikit . Mwahahaha . So, dengan lafaz Bismillah , Saya Intan Shahira Mohd Saad , join Wink Wink Giveaway by Humai & Najwa ;)  

Thats All . Byeeeee and Assalamualaikum ;)

Chahigha.

I believe in being strong when everything seems to be wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe is tomorrow is another day. And i believe in miracles. Bye.

Follow Dashboard

Tagboard.





Skin Made By : HafizZulkafly. Others xx.