Intan Shahira.
Bahagia
3 Jan 2013 , 0 Comment

Hi u'olls . Saya dah start sekolah dan saya happy . Berkenalan and start geli geli dengan killer subject . Addmath , Biology , Physics and Chemistry . Oh awesome . First day in school was happening ! Gossip here and there , talking about ourself . Wuhuu . And tiada perkhabaran yang jelas sangat buat masa sekarang . Just now, aku boleh kata yang perjalanan hidup aku cukup sempurna . Ada Family , kawan & Dia yang mampu buat aku happy , yg mampu memahami setiap perjalanan aku , yang mampu sedarkan aku senyum itu lebih bermakna berbanding menangis * ayat drama * .

Lama jugak tak menangis sebab sakit hati . Ada lah jugak bergenang sikit sikit . Tapi tak sempat menitik dah  hilang air mata tu . Sekarang lebih banyak senyum dr menangis . Tak rasa itu cukup bagus ke ? Aku pun tak nampak cepat tua . Hahah . Kesihatan pun kadang kadang tak baik jugaa . Dada senang sangat sakit . Just batuk berdarah dah reda sikit daripada dulu . Kepala pun selalu sangat sakit . Kalau dulu kepala cuma sakit bila aku menangis sampai ada yang kata 'Jangan lah menangis , nanti sakit kepala' . Tapi diaorang tak sedar . Ayat yang diaorang ucap tu yang buat aku menangis . 

Tapi sekarang keadaan agak lain . Selain dada aku , macam macam sakit datang . Makin banyak buat checkup , Makin risau . Haih . Tapi mama pernah kata , Jangan peningkan kepala . If kita terlalu fikirkan something , macam macam penyakit boleh datang . Ye dok ? Tapi yang lebih bagus , Ikut jalan yang tuhan dah tetapkan untuk aku . Sempurna ! Terima kasih . Aku bahagia dengan pilihan aku sekarang ? Boleh lah . Sebab aku memang bahagia now ! Hewhew .

Btw , I miss you Deadly Rafidah Sbri and Farah Liyana ;(

Kbye

Chahigha.

I believe in being strong when everything seems to be wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe is tomorrow is another day. And i believe in miracles. Bye.

Follow Dashboard

Tagboard.





Skin Made By : HafizZulkafly. Others xx.