Intan Shahira.
Love .
18 Jan 2013 , 0 Comment



Hai and Assalamualaikum . Im fine, Alhamdulillah . Talking about love? My love , your love and someone else . Hello ? Perasaan awak, bukan saya yang kawal . Awak nak rindu dia ? Awak nak fikir dia ? Awak nak stalk dia ? Awak nak cakap pasal dia ? Itu semua hak awak . Siapa saya nak halang awak ? Perasaan tuh , awak sendiri yang atur . Awak yang tetapkan . Otak awak cakap sayang , maka sayanglah hati awak . Otak awak cakap lupa , mesti awak boleh lupakan . Nampak mudah , tapi sebenarnya susah . Saya faham semua tu . 

Maybe saya sakit hati , tapi itu cuma satu perasaan . Perasaan hasad dengki . Menyampah je tengok . Hmm,  apa saya boleh buat ? Kalau bunuh orang tu tak salah disisi undang undang , mungkin dah lama awak kena bunuh . But tak mungkin . Saya masih sihat akal fikiran . Bunuh orang , tarik nyawa orang bukan kerja saya . Selagi awak tak melebihi batas batas sebagai ex , saya boleh bertahan . Saya bukannya batak sangat sampai nak maki or marah awak cuma sebab perasaan awak yang awak sendiri tak expect kan ? 

Perasaan awak , sama macam saya . Perasaan tuh datang dengan sendirinya . Ingat senang senang nak buang ? Susah . Sangat susah . Sebabtu saya tak pernah paksa and maki awak untuk lupakan dia . Saya tak pernah datang dekat awak dan campak satu bom untuk hilangkan ingatan awak tentang dia . Betul tak ? Saya okay dengan semua ni . Awak nak rindu dia ? Itu awak punya pasal . Yang saya tahu setakat ni , Akmal masih milik saya . Peduli apa ? Saya tetap dengan pendirian saya . Akmal saya punya . Awak berani amik dia ? Saya berani sinsing baju , saya berani angkat kayu . Ingat tu . 

Anw , this post going to be my last update . Sedihnya . Next week saya and Akmal dah masuk Kolej Vokasional Kluang . Hewhew percaya ? Sebab ni perasaan saya makin kuat . Dia depan mata saya . Saya takda hal kalau selama saya takda , awak nak cakap pasal dia . Ikut suka awak lah kan kan ? Saya tak boleh halang . Yg satu tahu , dia boyfriend saya and yang saya boleh buat , kekalkan hubungan saya dengan dia . Kalau dia nak curang, biar dia curang depan saya. Hm kejap , berani ke dia nak curang ? Kahkah Loveyou Akmal . 

Bye Facebook, Bye twitter, Bye Blog. Will miss you ;/

Kbye

Chahigha.

I believe in being strong when everything seems to be wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe is tomorrow is another day. And i believe in miracles. Bye.

Follow Dashboard

Tagboard.





Skin Made By : HafizZulkafly. Others xx.