Intan Shahira.
5 months.
2 Jun 2013 , 0 Comment

Selamat 5 bulan150 hari216,001 minit, 12,960,060 saat ♥ Thanks to you because make me comfortable being ME when i'm with you. Thanks to you because make everything so much better when i'm facing such a horrible day. Sempena genap 5 bulan ni , kawe nak ghoyak sikit ke abe Akmal. Mu bacaaa deh.

Terima Kasih walaupun kau selalu buat aku marah. Thank You walaupun kau selalu buat aku kecil hati  .  Syukran walaupun kau selalu buat aku menangis . 谢谢 walaupun susah betul nak ikut cakap aku . Salamat walaupun kau susah nak puji aku .  Merci walaupun kau tak suka apa yang aku suka .  Vielen Dank walaupun kau selalu marah aku sampai aku terdiam.  ありがとう walaupun sekarang kau susah nak text aku .  Gracias walaupun kau suka influence aku buat benda mengarut .  धन्यवाद walaupun kau selalu ego taknak mengalah .

tapi

 Terima Kasih sebab mampu buat aku gelak dan senyum.  Thank You sebab mampu kawal emosi bila aku tak pernah dengar cakap kau. Syukran sebab terlalu sabar menahan marah dengan sikap aku.  谢谢 sebab buat aku rasa kau ni kadang-kadang romantik jugak. Salamat sebab penuhi apa yang aku nak. Merci sebab marah kalau aku salah makan. Dah nampak tu kau ambil berat pasal aku. Vielen Dank sebab buat aku kembali ceria bila aku rasa nak terjun bangunan .  ありがとう sebab selalu bagi semangat bila aku rasa ada batu besar duduk dalam kepala ni.  Gracias sebab berjaga sebab fikir pasal aku. धन्यवाद sebab kau mampu dengar segala cerita dan bebelan aku bila aku moody dan rasa nak bercerita.

Dear Abe Akmal

Agak lambat sedikit untuk ucap kata - kata ni . Wahai budak sekolah berambut botak , kita masih banyak waktu untuk lakukan apa yang patut kita lakukan . Officially being with you for 150 days together-gether . Terima kasih untuk semua senyuman yang awak ukir pada muka saya.  Terima kasih untuk semua muka hodoh awak untuk saya.  Terima kasih dengan kata kata bongok awak tu yang selalu buat saya gelakTerima kasih untuk banyak kemarahan , teguran , tengkingan , dan gurauan . Lengkap buat saya rasa terlalu banyak kekurangan untuk disayangi oleh awak sendiri . Tapi tak kisah, sebab saya tahu kenapa awak buat semua tu... sebab 'kau ni mengada sangatlah Eira. Memang patut Akmal ajar kau'. Hihi dan terima kasih for complete my weakness ;)


Happy 5 Monthlysarry , Muhammad Akmal Syarif Bin Yahaya.

Chahigha.

I believe in being strong when everything seems to be wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe is tomorrow is another day. And i believe in miracles. Bye.

Follow Dashboard

Tagboard.





Skin Made By : HafizZulkafly. Others xx.