Intan Shahira.
Balas.
17 Mar 2014 , 0 Comment


Assalamualaikum. Sekian lamanya sangat sungguh terlalu tak bukak my baby wonderland ni. Ha habuk sama tebal dengan tapak kasut. Emmm k cerita pasal balas ni haha k. Bertembak menyerang dengan kata-kata. Dengan niat untuk menjatuhkan. Kau rasa itu hebat? Langsung Tidak. Serius.

Betul orang kata. Biar kita beri penerangan panjang lebar mana, Manusia hanya mendengar apa yang mahu mereka dengar. Manusia hanya melihat apa yang mahu mereka lihat. Di sebaliknya, mereka mahu singkap? Pemalas punya manusia. Kalau nak buat perbandingan, Memang macam langit dengan bumi. Kau lah buminya. Bawah tanah. Bawah lagi. Sempit. Kalau point kau tuju adalah mendua. Point aku beratus puluh ribu menuju ke kau. Jangan salahkan orang atas salah sendiri. Kalau bawa ke atasan, Menang itu masih milik aku.

Rupanya kita di bawah 2 dunia. Kau bawa aku kenal dunia itu. Aku heret kau dalam dunia aku, di muka pintu, kau berhenti. Sempat buka, tapi tak sempat selam. Kau cuma selam fikiran kau tentang tipikal dunia aku. Tak cuba selam, tak tahu dasar. Tapi kau yang takut lemas, jadi kau beri alasan. Puihhh. Hebat mana manusia itu, akan ada tipikal nya sendiri. Kalau tidak kata kau, tipikal lah kau sebenarnya.
Hormat fikiran manusia lain sebab tuhan bagi otak tak sama kesemuanya. Ingat ;)

Bye :)

Chahigha.

I believe in being strong when everything seems to be wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe is tomorrow is another day. And i believe in miracles. Bye.

Follow Dashboard

Tagboard.





Skin Made By : HafizZulkafly. Others xx.